Головна сторінка / Новини компанії

Новини компанії

2020-04-19

Зі світлим святом Великодня, друзі!

Добробуту та здоров'я вам та вашим родинам! 

2020-03-06

З найніжнішим святом весни!

Милі дами, шановні колеги, прекрасні жінки! Нехай ваші очі випромінюють щастя, серце завжди буде оповите ніжністю і наповнене взаємним коханням, в родині панує злагода та добробут, а в душі  -  весна і гармонія.

2020-02-27

Новинка в колекції декорів підвіконня Komfort!

Бюджетно не дорівнює не стильно! Лінійка декорів підвіконь економ-класу Komfort - краще тому підтвердження. Ми ввели в колекцію актуальний і дуже популярний серед підвіконь середнього і преміум сегментів, декор Матовий. 

2019-12-28

З Новим роком 2020 та Різдвом Христовим!


Нехай 2020 рік принесе натхнення, нові ідеї та енергію для їх втілення! Родинного благополуччя, оптимізму і радості в кожному дні!

2018-07-28

Komfort Білий дуб - практична краса!

Раді представити вам нове підвіконня лінійки Komfort - Білий дуб. Оригінальна новинка разюче відрізняється від інших бюджетних пропозицій. Це перший фактурний підвіконник у цьому ціновому сегменті.

2018-06-19

Все найцікавіше - тепер на YouTube каналі DANKE Данке

 Як, ви ще читаєте?! Тоді Вам до нас, на канал Підвіконня DANKE Данке, щона найпопулярнішому відеохостингу YouTube. Слухайте і дивіться! А нам є, що показати! 

2018-05-28

Темне дерево: як поєднувати колір венге у квартирі

Сьогодні ніщо не обмежує фантазію і творчі задуми дизайнерів. На ринку представлено безліч найрізноманітніших матеріалів, в тому числі ексклюзивних. Технології обробки і укладання розвиваються з кожним днем. Все це породжує по-справжньому індивідуальні та сміливі проекти. 

2018-05-28

Важливі факти про DANKE: як працює наша гарантія

Завод-виробник єдиного пластикового підвіконня преміум-класу виробляє продукцію найвищої якості і несе за нього відповідальність перед покупцями. Гарантія на підвіконня DANKE становить 10 років з дати його установки. Однак, з огляду на надійність підвіконь DANKE, фактичний термін їх використання може значно перевищувати гарантійний. 

2018-03-07

З 8 Березня!

Любі жінки! Бажаємо казкового настрою, чоловічих обіймів, запаморочливої ​​кар'єри, сімейної стабільності, фінансової незалежності, щасливих посмішок і багато-багато на рік таких чарівних днів, як свято 8 Березня!

2018-02-21

Переваги та відмінності підвіконь Danke, Standard, Komfort

Головним завданням, яке ми ставили перед собою, коли розробляли нові продукти, було зберегти якість підвіконника за досить демократичну ціну. Результатом 2017 року стала розширена лінійка нашого асортименту у середньому і економ сегментах.

2018-02-07

DANKE - вибір затишних і гостинних готелів

 Все частіше, при ремонті вікон у готелях, що вже мають напрацьовану репутацію, або при облаштуванні зовсім нових,  для створення гармонійного і функціонального інтер'єру вибирають підвіконня DANKE

2017-12-18

З Новим роком та Рiздвом!

Нехай наступний рік стане роком добрих звісток, плідних ідей і везіння. Бажаємо вам щасливих і радісних моментів у житті, найкращих придбань, вдалого вибору, добрих чудес і веселих свят. Достатку і здоров'я Вам і Вашим родинам!

2017-11-20

Підвіконня, яке виправдовує очікування, - реальні відгуки покупців

 Відкритий інформаційний простір сьогодні слугуєдодатковою і абсолютно безкоштовною рекламою виробникам. Правда, тільки якщо він виготовляє дійсно якісний продукт. Такий, як підвіконня DANKE!

2016-10-10

Випробування вогнем, ножем і вантажівкою!

ТВ- програма "Квадратний метр ( Киргизстан) перевірила на міцність підвіконня DANKE.

Пластикове підвіконня преміум-класу з глянцевим акриловим покриттям з честю пройшло усі випробування . Як це було - дивіться самі!

 

2016-04-28

Зі світлим святом Великодня!

Нехай ваші оселі будуть сповнені теплом і радістю, в сім'ях панує благополуччя і гармонія, а в душах - віра й любов. Миру вам і процвітання! Христос Воскрес!

2016-03-04

Зі святом весни!

Вітаємо з найприємнішим та ніжним святом! Милі жінки, нехай весна квітне у ваших душах увесь рік! 

2015-12-28

З Новим роком!

Нехай 2016 рік принесе мир, нові ідеї та можливості для їх втілення й зростання! Злагоди, родинного тепла та сімейного затишку! 

2015-03-06

Зі святом весни!

Милі дами, від вас залежить затишок і краса оселі, комфорт і атмосфера офісу. Ви - найцінніша прикраса нашого життя! Від душі вітаємо вас зі святом весни, краси та жіночності!

2014-12-25

З Новим 2015 роком!

 Нехай Новий рік принесе мир, відкриє нові горизонти для розвитку і надихне на нові звершення!

2014-09-19

Підвіконня: яке покриття краще?

Покриття - одна з найважливіших характеристик сучасного пластикового підвіконня. Саме воно визначає зовнішній вигляд виробу та властивості, які важливі для споживача. ПВХ, CPL, EPL- потрібно враховувати переваги і недоліки кожної поверхні перед тим, як зробити остаточний вибір.

2014-08-07

Вітаємо Вас з Днем будівельника!

Вітаємо Вас з Днем будівельника! Це професійне свято всіх тих, хто створює теплі будинки, комфортабельні квартири, зручні офіси, тих, хто знає, що таке затишок і прагне ним наповнити кожен свій об'єкт. Нехай Ваш труд  завжди користується попитом і приносить дивіденти. Невичерпних Вам ідей, нових проектів, миру та злагоди!

2014-05-21

Натуральне дерево? Ні, серія Lalbero від ТМ DANKE!

Для більшості з нас дерево і вироби з нього асоціюються з теплом, домашнім затишком і природною красою. Проте незмінно високий попит на "дерев'яні" декори ТМ DANKE пояснюється не тільки благородством фарб і розкішшю текстур, які ідеально відповідають натуральним. Це гідна альтернатива підвіконням з деревини, й справа не тільки у вартості! 

2014-05-20

Lucido Bianco - лаконічна естетика чистоти

Білий - здавалося б, абсолютно повсякденний колір, проте він має безліч корисних якостей: нейтральність, здатність розширювати простір, наповнювати його повітрям і свіжістю. Білий глянцевий Lucido Bianco практично завжди користується підвищеним попитом покупців.

2013-12-28

З Новим роком!

Нехай 2014-й рік розширить горизонти, відкриє нові можливості і принесе фінансові успіхи! Нехай наступні 365 днів будуть сповнені тепла, добра і оптимізму!

2013-10-21

Відповіді на найпоширеніші питання про підвіконня DANKE

Підвіконня DANKE - Україна чи Німеччина? Покриття Elesgo використовують й інші виробники підвіконь.У чому тоді принципова відмінність DANKE? Де придбати підвіконня DANKE?

2013-09-23

Соціальні ініціативи: підвіконня DANKE прикрасили оновлений центр реабілітації людей з обмеженими можливостями

ТМ DANKE, виробник якісних підвіконь з глянцевим акриловим покриттям, взяла участь у проекті «Незалежне життя» з благоустрою Центру реабілітації «На рівних» у м. Бердичів.

2013-07-02

Не все те якісне, що блищить! Увага: на ринку з’явилася підробка підвіконь ТМ DANKE

Спішимо вас попередити: на ринку з’явилася підробка під «DANKE». Ці підвіконня так само мають глянцеве покриття, але на цьому подібність закінчується. Це не DANKE й не «майже те саме, що DANKE. Новинка не витримує жодного тесту якості й не має переваг підвіконь із глянцевим акриловим покриттям DANKE.

2013-06-25

Довгоочікувана новинка колекції ТМ DANKE: Lalbero Bianco – білий шик натурального дерева

Дотримуючись тенденцій інтер'єрної моди, виробник глянцевих підвіконь ТМ DANKE удосконалила і доповнила свою колекцію стильних декорів новою, абсолютно унікальною для ринку пропозицією - декором Lalbero Bianco. Новинка 2013 року розширює лінійку «дерев'яних» декорів від ТM DANKE та додає колекції вишуканість білого дерева.

2013-05-03

Зі світлим святом Великодня!

 Хай день Христового Воскресіння принесе щастя та добробут у ваші родини, світло і тепло в душі, незмінну віру в диво і благословення  у всіх справах і починаннях.

 

2013-04-22

Декор Lalbero dell'oro - справжнє золото інтер'єру

Натуральні тони, текстури, природна краса - інтер'єрні тенденції, разом з індустрією краси і стилю, незмінно слідують основним віянням моди. А вона зараз однозначно ставить на природність. Популярний декор березня - Lalbero dell'oro (Золотий дуб) тому підтвердження. 

2013-04-01

DANKE-балкони - корисна площа повинна бути красивою!

Зимовий сад, робочий куточок, гардеробна, частина кухонного простору або вітальні - все це практичні рішення використання балконної площі. Незалежно від того, яке функціональне призначення для свого балкона оберете ви, підвіконня DANKE перетворять його і, за рахунок своїх унікальних якостей, підвищать практичність. 

2013-03-18

Декор Lalbero Classico ТМ DANKE – гармонія краси та практичності

Завдяки природній фактурі світлого дуба і м'яким природним відтінкам, відтвореним на глянцевій поверхні, у місяці лютому підвіконня Lalbero Classico колекції ТМ DANKE користувалося найактивнішим попитом серед покупців, які шукали підвіконня під дерев'яні вікна. 

2013-03-07

Зі святом весни і жіночності!

Ніжні і чуйні, ранимі і сильні, красиві і загадкові жінки, з 8 березня!  Хай ваші очі світяться щастям, серце завжди буде повним любові, будинок – повна чаша, а в душі панує вічна весна і гармонія.  

2013-02-23

З 23 лютого!

Від усієї душі вітаємо з 23 лютого! Сьогодні ця дата символізує не тільки день шанування солдатів та бійців, що служили і захищали країну під час війни й негараздів, вона перетворилася на своєрідний неофіційний «День усіх чоловіків». 

2013-02-18

Декор Marmor Classico - практична прикраса повсякдення

Сірий - абсолютно не означає «нудний». Тим більше, коли мова йде про декор Marmor Classico колекції ТМ DANKE. Декор «Сірий мармур» традиційно входить до трійки лідерів продажів. Минулий січень не став винятком.

2013-01-23

Декор Rojo Alicante - мистецтво яскравої творчості

Rojo Alicante, теракотовий італійський мармур, названо найкрасивішим декором колекції ТМ DANKE. Розкішна текстура, виразне поєднання теракота та бежа, і глянсовий блиск підкорили і менеджерів віконних салонів, і покупців.

2013-01-22

Увага, змінилися дилери ТМ DANKE

Компанія «ТОВ Юпітер 2003», виробник підвіконь DANKE ®, заявляє про те, що з 1 січня 2013 зміненоофіційнихпредставниківу Рівненській, Івано-Франківській та Волинській областях. 

2012-12-17

Новорічний декор вікна: 18 красивих ідей від DANKE

Прийшов час створювати атмосферу свята у наших будинках. Вікна - очі оселі, від того, як вони дивляться на навколишній світ, буде залежати настрій у будинку. ТМ DANKE пропонує кілька новорічних підказок, щоб допомогти вам створити святкову атмосферу у квартирі.

2012-12-11

Creme de Turque - зігріваючий декор листопада

Вогкої зими і дощовою осені особливо хочеться зігріваючого тепла. Це - час затишних пледів, гарячих напоїв та душевного спокою. У холодному листопаді наші покупці надали перевагу м'яким тонам вишуканого турецького мармуру. Creme de Turque став декором місяця ТМ DANKE.

2012-12-06

Новий сервіс на сайті: створюйте свої стильні інтер'єри в онлайн конструкторі

Любите грати в комп'ютерні ігри? Поєднуйте приємне з корисним! На нашому сайті почав роботу новий сервіс - онлайн конструктор «Створи свій світ з DANKE».

2012-11-12

Знову венге: покупці ТМ DANKE обирають темне дерево

Спокійний й водночас аристократичний декор Wenge восени знову повернувся в топ-продажів. «Темне дерево» колекції ТМ DANKE стало декором жовтня.

2012-11-07

Нові стенди: ще гарніше, зручніше, наочніше

ТМ DANKE оновила дизайн демонстраційного обладнання. Тепер конструкція нашого стенду стала більш компактною, а зразки декорів розміщено так, щоб покупець міг наочно уявити свій майбутній підвіконник.

2012-10-17

Коричневий дуб – благородний декор оксамитового вересня

Фаворит золотої осені – декор Lalbero Brunо. Коричневий дуб колекції ТМ DANKE частіше інших замовляли, купуючи вікна у вересні.

2012-10-10

ТМ DANKE – на Facebook’і!

Тепер ми стали ще ближчими! Раді запросити вас до неформального спілкування на сторінці TM DANKE в соціальній мережі Facebook. Тут - наші новини, опитування, цікаві матеріали і просто гарний настрій від TM DANKE.

2012-09-28

DANKE - в кожному будинку, в кожній квартирі!

Ми можемо довго розповідати про нашу торгову марку. Але краще про DANKE скажуть покупці, які вже придбали наші підвіконня і оцінили їх якість. Пропонуємо фотоогляд встановлених підвіконь.

2012-09-15

Ласкаво просимо на оновлений сайт ТМ DANKE!

Так-так! Ви не помилилися інтернет-адресою! Це - сайт ТМ DANKE. Ми змінили зовнішній вигляд, додали відео-матеріали, розробили нові сервіси і запустили гру-конструктор.

2012-09-07

Декор серпня ТМ DANKЕ - таємничий рожевий онікс

 Ніжний і привабливий декор Onyx, що імітує рожевий онікс, частіше інших декорів підвіконьТМDANKE купували в минулому серпні. Натуральний онікс - ексклюзивний матеріал, малюнок якого, подібно візерункам морозу на склі, ніколи не повторюється, а багатошарова структура, колірні поєднання надають різноманітність відтінків кожному шару каменю. Краса рожевого онікса майстерно втілена в декорі Onyx колекції ТМ DANKE.

2012-08-22

Ціна економії: чи настільки ми багаті, щоб платити двічі?

Покупців і менеджерів віконних салонів в більшості випадків об'єднує спільна помилка: ні ті, ні інші на момент покупки-продажу не замислюється про важливість вибору якісного підвіконня.

2012-07-30

DANKE - підвіконня, яке не боїться сигарет

ТМ DANKE провела чергові планові випробування споживчих якостей своєї продукції - пластикових підвіконь з глянцевим акриловим покриттям.

2012-07-20

Актуальний акцент літа 2012 - підвіконня кольору темного дерева

Венге - найпопулярніший колір підвіконь цього літа. За підсумками червня і липня декор Wenge колекції ТМ DANKE став лідером продажів.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.

Узнай о главном за 180 секунд - подоконники Danke
Создай свой мир с Danke - подоконники Danke
Больше чем аксессуар - подоконники Danke