Головна сторінка / Новини / Creme de Turque - зігріваючий декор листопада

Creme de Turque - зігріваючий декор листопада

Вогкої зими і дощовою осені особливо хочеться зігріваючого тепла. Це - час затишних пледів, гарячих напоїв та душевного спокою. У холодному листопаді наші покупці надали перевагу м'яким тонам вишуканого турецького мармуру. Creme de Turque став декором місяця ТМ DANKE.

Теплі кремові відтінки й тонкий малюнок світло-бежевого мармуру з першого погляду підкорюють цінителів естетики. Декор Creme de Turque колекції ТМ DANKE є абсолютною копією багатого турецького мармуру, який уособлює затишок і благополуччя.
 
Витончений і ніжний, з тонкими кремовими прожилками Creme de Turque універсальний у застосуванні. Його вибирають, щоб прикрасить столову, надати умиротворення спальні, додати розкоші вітальні, зробити ще більш затишною кухню. Основний тон декору, пряжене молоко, гарно поєднується з будь-яким кольором, але незмінно створює теплу атмосферу й дарує відчуття заспокоєння.
 
Creme de Turque - класика спокійного інтер'єру, не впадає в очі і служить відмінним фоном для меблів і аксесуарів яскравих кольорів. Декор підвіконня «Турецький мармур» добре виглядає в поєднанні з ламінованим під «дерево» профілем, виступає ідеальним додатковим кольором в оформленні контрастних інтер'єрів: зеленого і рожевого, бірюзового і теракотового, золотого і бузкового.
Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.