Головна сторінка / Новини / Декор Rojo Alicante - мистецтво яскравої творчості

Декор Rojo Alicante - мистецтво яскравої творчості

Rojo Alicante, теракотовий італійський мармур, названо найкрасивішим декором колекції ТМ DANKE. Розкішна текстура, виразне поєднання теракота та бежа, і глянсовий блиск підкорили і менеджерів віконних салонів, і покупців.

Цей декор, дійсно, неймовірно красивий. Rojo Alicante надихає на експерименти, а часто і сам провокує їх: яскравий і багатий декор дозволяє дизайнерам втілити в життя найсміливіші творчі задуми. Завдяки розкішній текстурі мармуру, Rojo Alicante відмінно вписується в дорогий класичний інтер'єр. А насичені кольори, яскравий контрастний малюнок дозволяють використовувати це підвіконня в креативних, деколи навіть дуже несподіваних, дизайн-проектах і кольорових поєднаннях.

Для того, щоб прикрасити найбагатшим теракотовим мармуром будинок, зовсім не обов'язково бути власником палацу. Хочете відчути себе коронованої особою? Створіть вітальню у стилі ампір. У якості колірної основи використовуйте два види шпалер: на верхню частину стіни - однотонні молочного кольору, а на низ -  смужку (беж і теракот - в тон підвіконню Rojo Alicante). Далі - справа за деталями.

Насичений колір Rojo Alicante з ніжними білими прожилками ніби створено для оформлення ванних кімнат, і, звичайно, він відмінно виглядає на затишних теплих кухнях.

 

Краса завжди надихає. Створюйте свій світ з DANKE!

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.