Головна сторінка / Новини / Lucido Bianco - лаконічна естетика чистоти

Lucido Bianco - лаконічна естетика чистоти

Білий - здавалося б, абсолютно повсякденний колір, проте він має безліч корисних якостей: нейтральність, здатність розширювати простір, наповнювати його повітрям і свіжістю. Білий глянцевий Lucido Bianco практично завжди користується підвищеним попитом покупців.

Вічна класика

За оманливою простотою білого кольору ховаються необмежені можливості стильового і колірного різноманіття у оформленні приміщень. Біле пластикове підвіконня Lucido Bianco колекції DANKE не тільки чудово поєднується з будь-яким іншим кольором, але і робить його яскравішим і більш насиченим. Цей універсальний декор чудово виглядає в затишних міських квартирах, прикрашає презентабельні офіси і доповнює вікна розкішних котеджів.

Найяскравіші поєднання 

Білий глянець у поєднанні з прозорим або травленим склом в інтер'єрі та металевими поверхнями став своєрідною ознакою стилів мінімалізм або хай-тек. У класичних інтер'єрах білі підвіконники ефектно гармонують з благородним сірим кольором. Переливи білого глянцю на сонці і його мерехтіння в темряві вигідно підкреслюють складні лінії інтер'єру.

Білий глянцевий декор Lucido Bianco передає відчуття легкості та чистоти. Як і будь-яке інше підвіконня DANKE, білий глянець довго і надійно служитиме своїм господарям. Спеціальне акрилове покриття прекрасно захищає поверхню від подряпин, а весь догляд за білосніжним блискучим підвіконням полягає лише у протиранні його звичайної серветкою від пилу.

Білий - колір настрою!

На думку психологів, білий глянець незамінний для підняття настрою, він викликає у людини відчуття початку нового життя і впевненості у своїх силах.  Якщо ж ви готові до експеріментів і бажаєте кардинально оновити інтер'єр, зверніть увагу на колекцію кольорових підвіконь ТМ DANKE. Цього року особливо актуальні декори, що імітують текстуру натурального дерева, - серія Lalbero (біле дерево, світле, золотий дуб і коричневий дуб), а також махагон і венге. 

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.