Головна сторінка / Новини / Натуральне дерево? Ні, серія Lalbero від ТМ DANKE!

Натуральне дерево? Ні, серія Lalbero від ТМ DANKE!

Для більшості з нас дерево і вироби з нього асоціюються з теплом, домашнім затишком і природною красою. Аналітики ТМ DANKЕ підтверджують: з року в рік зростає популярність «дерев'яних» декорів колекції: світле дерево, золотий дуб, коричневий, венге, нарешті, новинка - біле дерево! Проте незмінно високий попит на ці декори пояснюється не тільки благородством фарб і розкішшю текстур, які ідеально відповідають натуральним.

Сучасний покупець все частіше замислюється, який вирібобрати: дерев'яне або пластикове підвіконня. Перший звичніше, традиційніше, але дорожче, другий - гарний, але лякає поєднанням букв ПВХ, які з надійністю таякістю поки в нас не асоціюються. У чому ж переваги ПВХ підвіконника Данке у порівнянні з різними видами дерев'яних підвіконників?

DANKE чи підвіконня з цільного дерева?

«Дерев'яні» декори DANKE абсолютно позбавлені недоліків своїх побратимів з деревини. У першу чергу, підвіконня ТМ DANKE абсолютно не бояться води, що представляє основну загрозу натуральним дерев'яним. Порівняймо пластикове підвіконня і дерев'яне у догляді. Щоб захистити деревину від вогкості, підвіконня з масиву дерева доводиться періодично покривати лаком, фарбою або воском. При цьому вони сприйнятливі до миючих засобів: жорсткі засоби провокують появу подряпин, а в складі м'яких містяться розчинники, які руйнують захисний лак і саму деревину. Крім того, на дерев'яних підвіконнях залишаються сліди від квіткових горщиків і вм'ятини від важких предметів. Завдяки міцному акриловому покриттю, підвіконня DANKE не дряпаються, а для догляду за ними не потрібні особливі засоби для чищення.

Данке чи ДСП-підвіконник?

На ринку є відносно недорогі підвіконня з ДСП. Тут таяться, крім вище перерахованих, ще й інші, куди більш страшні небезпеки. Для обробки таких підвіконь часто використовують засоби, що містять формальдегідні смоли. А ось вони безпосередньо представляють серйозну загрозу здоров'ю людини! Підвіконня DANKE абсолютно безпечні і виробляються з екологічно чистих матеріалів. Варто пам'ятати і про те, що шпонована поверхня ДСП-підвіконь темніє і вигорає під впливом сонячних променів. Таке підвіконня швидко втрачає зовнішній вигляд, в той час як, підвіконня TM DANKE десятиліттями зберігають натуральну красу і не схильні до впливу ультрафіолету.

І, наостанок, ми пропонуємо цілу серію гарних дерев'яних декорів DANKE:

- біле дерево,

- світле дерево,

- золотий дуб,

- коричневий дуб,

- венге (темне дерево),

- махагон (червоне дерево).

Вони спеціально розроблялися, як універсальні рішення для металопластикових і дерев'яних вікон. Кожен з цих декорів комплектується заглушками відповідної кольорової гами. Ці декори прекрасно доповнюють будь-який інтер'єр - від класичного, з достатком натурального дерева, до мінімалізму і хай-тека, з їх прагненням до лаконічної простоти.  У вас ще залишилися сумніви, хто перемагає в битві переваг споживачів - ПВХ підвіконня або дерев'яне? Впевнені, що ні!

Сучасний покупець все частіше замислюється, який виріб віддати перевагу: дерев'яний або пластиковий підвіконня. Перший звичніше, традиційні, але дорожче, другий - гарний, але лякає поєднанням букв ПВХ, які з надежностьюі якістю поки у нас не асоціюються.
Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.