Головна сторінка / Новини / Соціальні ініціативи: підвіконня DANKE прикрасили оновлений центр реабілітації людей з обмеженими можливостями

Соціальні ініціативи: підвіконня DANKE прикрасили оновлений центр реабілітації людей з обмеженими можливостями

Підвіконня DANKE - відтепер в оновленому приміщенні Центру соціальної активності та соціокультурної реабілітації "На рівних".

ТМ DANKE, виробник якісних підвіконь з глянцевим акриловим покриттям, підтримала ініціативу міжнародного благодійного фонду «Планета Взаємодопомоги» і взяла участь у проекті «Незалежне життя» з благоустрою Центру реабілітації «На рівних» у м. Бердичів. Зараз ремонт - в самому розпалі. В актовій залі, найбільшій кімнаті будівлі, вже встановлено металопластикові вікна і підвіконня DANKE. Наприкінці осені оновлений Центр реабілітації «На рівних» буде готовий зустріти дорослих і маленьких гостей, щоб підтримувати і допомагати їм, не залишаючи з бідою сам на сам.

Підтримка культурного збагачення, розвитку і спілкування інвалідів є не менш важливим, ніж медична складова. Створення умов затишку і комфорту - спільне завдання всіх добровільних партнерів цього проекту, до яких охоче приєдналася ТМ DANKE.

Наша компанія впроваджує на українському ринку європейські стандарти якості та дотримується їх при виготовленні своєї продукції - надійних і стильних підвіконь з офіційною гарантією 10 років. Соціальна відповідальність - обов'язкова ознака сучасних провідних виробників України, і ми ставимо її в один ряд з відмінною якістю і бездоганним сервісом.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.