Головна сторінка / Новини / Переваги та відмінності підвіконь Danke, Standard, Komfort

Переваги та відмінності підвіконь Danke, Standard, Komfort

Тепер споживач, розмірковуючи, які підвіконня краще вибрати, може знайти оптимальне рішення для свого вікна і гаманця в асортименті одного виробника. У 2017 році завод-виготовлювач підвіконь преміум-класу DANKE представив ринку два нових бренда в середньому і економ-сегментах.

Головним завданням, яке ми ставили перед собою, коли розробляли нові продукти, було зберегти якість за досить демократичну ціну.  Результатом 2017 року став розширена лінійка нашого асортименту і сьогодні ми представляємо:

підвіконня Danke - єдине пластикове підвіконня в преміум-сегменті,

підвіконня Standard - по-справжньому якісне підвіконня в середньому ціновому сегменті,

підвіконня Komfort - найкрасивіший і міцний підвіконник у економ-класі.

Підвіконня від поважного українського виробника

Пластикове підвіконня - вибір не широкий, якщо потрібна перевірена якість і міцність.

DANKE - єдине пластикове підвіконня преміум-класуПідвіконня DANKE - єдиний пластиковий підвіконник преміум-класу. Адже, DANKE - перша інноваційна розробка заводу, яка десятиліття тому завдала нову планку якості підвіконь із ПВХ. Для виробництва підвіконної дошки DANKE використовується виключно первинна сировина. У рецептуру додана крейда з мармурової крихти - це екологічно чиста добавка, яка надає пластику DANKE високу міцність. А максимальну зносостійкість і палітру декорів забезпечує високоякісне акрилове покриття ELESGO HS GLANZ (ексклюзивна розробка німецького виробника). У колекції декорів - 10 колірних рішень: класичне біле глянсове підвіконня і декори, що дуже точно імітують текстуру різних порід дерева та мармуру.

Standard - міцний и якісний підвіконник за доступну цінуПідвіконня Standard стали новим стандартом якості пластикового підвіконня середньої цінової категорії. Виробник і тут не відступив від правила використання безпечної первинної сировини, тим самим забезпечивши підвіконню Standard міцність, яка в 2 рази вище, ніж у інших підвіконь в його цінової категорії. Для покриття використовується серія шовковисто-матових плівок-ламинатов ELESGO, що стійкі до утворення подряпин. У колірній лінійці - три декору: білий матовий Standard, золотий дуб Standard і мармур Standard. Якщо шукайте, які підвіконня кращі, орієнтуючись на якість і розумну вартість, то Standard - оптимальне рішення для вас на довгі роки.

Кomfort - красиве та міцне економ підвіконня Komfort став проривом 2017 року в економ-сегменті і доказом, що доступний за ціною підвіконник може бути по-справжньому міцним і красивим. І тут надійність основи підвіконня значно вища, ніж у однокласників, більш того, вона відповідає рівню середнього цінового сегмента. Виділяється Komfort і незвичайним для бюджетних підвіконь покриттям: виробник пропонує на вибір глянцеві і структурні декори. При цьому фактурний малюнок нанесено методом лазерного тиснення - покриття не має пір, в які б забивався бруд.

Що необхідно обміркувати перед тим, як вибрати пластикове підвіконня

Перед тим, як обрати підвіконник, ми рекомендуємо визначитися, які саме вимоги до практичності і зносостійкості ви висуваєте до цього віконного аксесуару:

- в яке приміщення потрібне підвіконня: кухню, кімнату або на балкон,

- чи плануєте закривати вікно шторами або лише жалюзі,

- чи будете прикрашати підвіконник кімнатними рослинами або важкими вазами.

Відповідаючи на питання, які підвіконня сьогодні найкращі, ми впевнено говоримо «наші» тому, що в будь-якому сегменті ми пропонуємо максимально можливу якість за розумну ціну.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.