Головна сторінка / Новини / DANKE - підвіконня, яке не боїться сигарет

DANKE - підвіконня, яке не боїться сигарет

ТМ DANKE провела чергові планові випробування споживчих якостей своєї продукції - пластикових підвіконь з глянцевим акриловим покриттям. Їх результати підтвердили стійкість поверхні підвіконь DANKE до гарячого попелу від тліючих сигарет.

Для проведення експерименту було відібрано звичайне біле підвіконня економ класу і підвіконня TM DANKE декор Lucido Bianco ("Білий глянець"). Об кожен з них загасили тліючу сигарету.
 
Підвіконня економ класу випробування не пройшло, його зовнішній вигляд зіпсовано: поверхня пропалена, темний слід від сигарети вже нічим не усунути. У свою чергу підвіконня ТМ DANKE продемонструвало високу термостійкість: поверхня залишилася, як і раніше, глянцево-білої, без будь-яких пошкоджень.

ТМ DANKE приділяє особливу увагу контролю термостійкості підвіконь, а конкретно, стійкості до гарячого попелу. Адже навіть якщо в родині немає курців, які можуть випадково зронити сигарету на підвіконня, тліючий недопалок може залетіти у вікно від сусідів. Встановивши підвіконня DANKE, споживач може бути впевнений, що і в тому, і в іншому випадку зовнішній вигляд підвіконня не постраждає.

У свою чергу, нагадуємо, що підвіконня не є альтернативою попільничці, а експеримент проводився лише в якості випробування термостійкості підвіконь DANKE і її наочної демонстрації.
Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.