Головна сторінка / Новини / Темне дерево: як поєднувати колір венге у квартирі

Темне дерево: як поєднувати колір венге у квартирі

 

Сьогодні ніщо не обмежує фантазію і творчі задуми дизайнерів. На ринку представлено безліч найрізноманітніших матеріалів, в тому числі ексклюзивних. Технології обробки і укладання розвиваються з кожним днем. Все це породжує по-справжньому індивідуальні та сміливі проекти. 

подоконник венге

У той же час при виборі кольорової гами простору власники орієнтуються виключно на свій смак. Адже в їх житловому просторі їм повинно бути комфортно. Цінителі класики не відходять від правила оформлення кімнати в одній колірній гамі. Сміливі експериментатори навпаки - змішують кольори і яскраві акценти. Темне дерево в інтер'єрі буде гармонійно доповнювати простір, незалежно від вашого рішення. У цьому його унікальність. 

Поєднання кольору венге в інтер'єрі

Завдяки своїй природній насиченості, колір венге абсолютно по-різному розкривається в різноманітних стильових рішеннях. У класичному інтер'єрі темне дерево уособлює аристократизм. Мінімалістично оформленому приміщенню венге надає аскетизму, підкреслює лаконічність. А ось відчуття комфорту і стабільності навіює натуральність цього кольору, його глибина і текстура.

Головна особливість венге в тому, що він простий і розкішний одночасно, і зовсім не тисне, не перевантажує сприйняття. Отже, виділимо найкращі поєднання венге в інтер'єрі:

- блакитний, рожевий і бірюзовий завжди гармоніюють із темним деревом,  

- молочні відтінки складають яскравий контраст,

- сонячно-жовтий, помаранчевий, червоний і актуальний у 2018 році фісташковий красиво поєднуються з темно-шоколадними відтінками венге,

- багатство холодних, з домішкою фіолету, відтінків темного дерева прекрасно доповнюють бузковий, синій і малиновий кольори.

Колір венге в інтер'єрі будь-якої кімнати виглядає виграшно, незалежно від її цільового призначення - в спальні, ванній, вітальні або кухні. Меблі кольору венге, ламінат, вікна, двері, підвіконня, предмети декору - вибір сьогодні не обмежений! Якщо темне дерево - основний колір, необхідно доповнити його кольоровими акцентами, щоб додати яскравості. Це можуть бути шкури екзотичних тварин, або оригінальні світильники. Плануючи, як поєднувати колір венге в квартирі, керуйтеся головним правилом - поменше темного дерева в кімнатах, вікна яких дивляться на північ.

цвет темного дерева в интерьере  сочетание венге в квартире

 

Чим відрізняються підвіконня Wenge TM DANKE

Підвіконня з натурального дерева венге коштують чимало. Ми пропонуємо заміну, яка по практичності перевершує свій природний аналог. У колекції DANKE є декор Wenge, який абсолютно точно імітує текстуру і колір темного дерева. Він буквально створений для інтер'єрів, оформлених у кремово-бежевих тонах та шоколадних. Крім того, підвіконня DANKE розкішно гармонує з меблями із венге. Також його можна використовувати для контрасту, якщо обрані меблі світлого тону. Вологостійкість і невибагливість у догляді - безсумнівні переваги підвіконня DANKE, як і його розкішний глянцевий блиск.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.