Головна сторінка / Новини / Важливі факти про DANKE: як працює наша гарантія

Важливі факти про DANKE: як працює наша гарантія

як працює гарантія DANKE Завод-виробник єдиного пластикового підвіконня преміум-класу виробляє продукцію найвищої якості і несе за нього відповідальність перед покупцями. Гарантія на підвіконня DANKE становить 10 років з дати його установки, якщо при цьому дотримувалися правила монтажу та експлуатації виробу. Однак, з огляду на європейську якість і надійність підвіконь DANKE, фактичний термін їх використання може значно перевищувати гарантійний.

З правилами можна ознайомитись у нас на сайті у розділі "Гарантія". Отже, що робити, якщо Ви помітили, що з Вашим стильним і красивим підвіконням DANKE щось не так? Нижче - про те, як працює гарантія DANKE.

Як працює гарантія DANKE

Насамперед, ви повідомляєте в салон, магазин - торгову точку, де придбали підвіконня. При цьому, бажано, щоб у вас був документ (товарний чек, квитанція) підтверджує дату придбання підвіконня. Далі. З вами протягом декількох днів зв'язується наш регіональний менеджер. У зручний, узгоджений з вами час, він приїжджає на огляд підвіконня, фіксує його положення, стан покриття і то, як було проведено монтаж. В результаті він складає Акт і всі зібрані матеріали надсилаються безпосередньо нам, на завод. Протягом 10 днів, ми приймаємо рішення. У разі позитивного результату, умови гарантії DANKE припускають заміну на підвіконня точно такого ж розміру, а ось декор при вашому бажанні ми можемо замінити.

Увага, випадки, коли вам можуть відмовити у відшкодуванні:

 - виріб було демонтовано до приїзду представника заводу,

- підвіконня було встановлене з порушеннями Правил монтажу,

- з підвіконня була знята захисна плівка до закінчення ремонтних робіт в приміщенні,

- закінчився термін гарантії та ін.


Гарантійний термін і експлуатаційний: у чому різниця?

Часто споживачі плутають гарантійний термін і термін експлуатації, а виробники підвіконь цим успішно користуються. Гарантійний термін на підвіконня DANKE становить 10 років. Це означає, що в цей період ми відповідаємо, що з підвіконням не відбудеться нічого, що вплинуло б на його функціональність, звичайно ж, при дотриманні всіх Правил монтажу та експлуатації. А ось термін експлуатації може бути набагато більше, до 50-ти років, в силу того, що підвіконня складається з неорганічних матеріалів, не піддається розпаду і не гниє.
Дотримуйтесь нескладних правил експлуатації підвіконня DANKE і умов гарантії, і наш підвіконник преміум-класу прослужить вам багато десятиліть.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.