Головна сторінка / Новини / Все найцікавіше - тепер на YouTube каналі DANKE Данке

Все найцікавіше - тепер на YouTube каналі DANKE Данке

Як, ви ще читаєте?! Тоді Вам до нас, на канал Підвіконня DANKE Данке, що на найпопулярнішому відеохостингу YouTube. Слухайте і дивіться! А нам є, що показати!

Наприклад, як наш підвіконник проходить випробування снігом і гірським схилом. Так-так, на DANKE замість борда спустився сноубордист. Або, як на підвіконні DANKE готують найвідоміший кавовий напій Львову - «запаяну каву». Під впливом прямого вогню цукор в металевій чашці тане і створює карамельну скоринку, а DANKE при цьому залишається цілий і неушкоджений! Перевірку на термостійкість наше підвіконня пройшло на «відмінно».

А ще - експерименти, відгуки клієнтів і партнерів, поради з монтажу, догляду, все про гарантію, а також відеоновини заводу-виробника. Для партнерів вже представлено цікаві докладні описи кожного продукту.

Будемо раді Вашим відгукам, лайкам, коментарям і питанням. Зі свого боку, обіцяємо намагатися враховувати побажання й знімати ролики, які будуть цікаві нашим глядачам.

Також, нагадуємо, що докладніше дізнатися про нашу роботу можна також на сторінці в Facebook: www.facebook.com/tm.danke/ Тут більше новин, фото та можна ділитися вподобаним відео.

Заходьте, підписуйтесь! До нових зустрічі в ефірі!

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.