Головна сторінка / Новини / Актуальний акцент літа 2012 - підвіконня кольору темного дерева

Актуальний акцент літа 2012 - підвіконня кольору темного дерева

 Венге - найпопулярніший колір підвіконь цього літа. За підсумками червня і липня декор Wenge колекції ТМ DANKE став лідером продажів.

Сучасні тенденції в інтер'єрі відкривають великий простір для дизайнерських фантазій: ваша кімната може бути оформлена в одній кольоровій гамі, або прикрашена контрасними акцентами. У кожному випадку венге доповнить інтер'єр, підкресливши його оригінальну палітру.

Венге - колір унікальний: в залежності від загального настрою і стилю інтер'єру, він може бути ознакою розкоші і аристократизму класики, а може підкреслити аскетизм і простоту приміщення, оформленого в стилі мінімалізму. Ще одна особливість венге - його натуральність, яка завжди асоціюється з комфортом і стабільністю.

 Звичайно, підвіконня з венге далеко не всім по кишені. Декор під назвою Wenge колекції ТМ DANKE абсолютно точно імітує текстуру цього дорогого африканського дерева. Самі ж підвіконня за споживчими характеристиками значно перевершують вироби з натурального матеріалу.

 Підвіконня декору Wenge від ТМ DANKE купують для інтер'єрів, оформлених в кремово-бежевих й шоколадних кольорах, підбирають в тон основних предметів інтер'єру, або для контрасту зі світлими меблями. У більшості випадків, покупці відзначають природність цього декору і відчуття гармонії, яке він привносить в інтер'єр.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.