Головна сторінка / Новини / Декор серпня ТМ DANKЕ - таємничий рожевий онікс

Декор серпня ТМ DANKЕ - таємничий рожевий онікс

 Ніжний і привабливий декор Onyx, що імітує рожевий онікс, частіше інших декорів підвіконь ТМ DANKE купували в минулому серпні.

 Натуральний онікс - ексклюзивний матеріал, малюнок якого, подібно візерункам морозу на склі, ніколи не повторюється, а багатошарова структура, поєднання кольорів надають різноманітність відтінків кожному шару каменю. Краса рожевого онікса майстерно втілена в декорі Onyx колекції ТМ DANKE.

Найчастіше декор підвіконь Onyx замовляють для оформлення вишуканих витончених інтер'єрів, які виконано у ніжних пастельних тонах. Його вибирають, відзначаючи багатий малюнок, ненав'язливий благородний колір й одночасно величність, яку він надає приміщенню.

Теплий рожевий онікс наповнює кімнату ніжним світлом, тому його часто купують для дитячих кімнат і затишних спалень. Підвіконня декору Onyx встановлюють також в елегантних вітальнях і кухнях, в поєднанні з основним білим, сірим, коричневим і темно-шоколадним кольором. За результатами опитування покупців ТМ DANKE, декор Onyx асоціюється зі світлом, комфортом, теплотою і аристократичним шиком.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.