Головна сторінка / Новини / Нові стенди: ще гарніше, зручніше, наочніше

Нові стенди: ще гарніше, зручніше, наочніше

Новий демонстраційний стенд ТМ DANKE відрізняється високою функціональністю, мобільністю і презентабельним зовнішнім виглядом. Завдяки спеціально розробленій конструкції, обладнання стійке та компактне. Стенд привертає увагу стильним дизайном, але в той же час залишає інтер'єр салону легким та просторим, не займаючи корисну площу. Хромований каркас підкреслює красу і елегантність декорів колекції ТМ DANKE.

Ретельно продумані розміри й розташування самих зразків підвіконників. Тепер покупцеві буде простіше та зручніше робити свій вибір. Усі декори не лише відмінно проглядаються, але, що ще важливіше, зразки повністю повторюють форму підвіконня.

Коли йдеться про справжню якість, дрібниць не буває! Тому ТМ DANKE прагне не тільки розвиватися, а й удосконалювати продукцію, що презентують наші підвіконня.

Приємних Вам покупок і вдалих продажів!

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.