Головна сторінка / Новини / Знову венге: покупці ТМ DANKE обирають темне дерево

Знову венге: покупці ТМ DANKE обирають темне дерево

Спокійний й водночас аристократичний декор Wenge восени знову повернувся в топ-продажів. «Темне дерево» колекції ТМ DANKE стало декором жовтня. 

Секрет декору венге простий: розкішний і дорогий, він не перевантажує простір, не тисне і не обтяжує. Темне дерево ТМ DANKE - відмінна основа для дизайнерських експериментів: як то створення суворого мінімалістичного інтер'єру, захоплюючої своїми яскравими деталями еклектики, або прикрашеної шкурами диких тварин екзотики. До того ж, через час, коли вам захочеться поміняти стильове оформлення кімнати, декор венге не втратить актуальності. А крім того, завдяки відмінним споживчим характеристикам пластикових підвіконь з глянцевим акриловим покриттям ТМ DANKE, зовнішній вигляд вашого вікна, як і раніше, буде презентабельним та акуратним.

Вибираючи підвіконня декору Wenge, більшість покупців відзначали його стиль, гармонію і кольорову насиченість, яка дозволяє використовувати його як контрастний елемент.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.