Головна сторінка / Новини / Новий сервіс на сайті: створюйте свої стильні інтер'єри в онлайн конструкторі

Новий сервіс на сайті: створюйте свої стильні інтер'єри в онлайн конструкторі

Любите грати в комп'ютерні ігри? Поєднуйте приємне з корисним! На нашому сайті почав роботу новий сервіс - онлайн конструктор «Створи свій світ з DANKE».

Що це? Нова програма, за допомогою якої ви можете випробувати свої дизайнерські таланти і створити ідеальну кімнату.

Як користуватися? На головній сторінці нашого сайту  натисніть кнопку «Створи свій світ з DANKE». Вона знаходиться праворуч від основної заставки. Так, ви потрапляєте на першу сторінку конструктора. Тут обирайте кімнату, яку оформлятимете. Це може бути яскрава дитяча, затишна кухня, оригінальна вітальня або стильна спальня. Тепер - все у Ваших руках! Експериментуйте, створюючи свою неповторну кімнату. Ви можете змінювати кольори і фактуру підлоги, стін, меблів, віконного профілю та підвіконня DANKE.

 Чому це цікаво? У колекції ТМ DANKE 13 декорів. За допомогою онлайн конструктора, ви можете вибрати декор підвіконня, враховуючи основну колірну гаму вашого інтер'єру.

 Грайте, створюйте стильні інтер'єри, насолоджуйтеся красою!

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.