Головна сторінка / Новини / Декор Lalbero Classico ТМ DANKE – гармонія краси та практичності

Декор Lalbero Classico ТМ DANKE – гармонія краси та практичності

Завдяки природній фактурі світлого дуба і м'яким природним відтінкам, відтвореним на глянцевій поверхні, у місяці лютому підвіконня Lalbero Classico колекції ТМ DANKE користувалося найактивнішим попитом серед покупців, які шукали підвіконня під дерев'яні вікна.

Декор Lalbero Classico (світле дерево) ідеально підходить для інтер'єрів, які оформлено у пастельних тонах. Його часто вибирають для дизайнерських проектів у модному зараз скандинавському стилі. Декор Lalbero Classico ненав'язливий, лаконічний і особливо красивий у поєднанні зі світлим ламінатом на підлозі і меблями зі світлого дуба. Це один з найзатишніших декорів колекції ТМ DANKE. Бежево-коричнева гамма випромінює тепло і світло, та створює в будинку спокійну, умиротворену атмосферу.  

Колекція серії декорів Lalbero ТМ DANKE спеціально розроблялася для комплектації вікон із ламінованого металопластика та натурального дерева. Декори Lalbero Bruno, Lalbero dell’oro і Lalbero Classico ідеально відтворюють фактури й кольори коричневого дуба, золотого і світлого. Проте, завдяки унікальному акриловому покриттю, підвіконня ТМ DANKE значно перевершують аналоги з деревини: вони не дряпаються і абсолютно не бояться води. Саме тому, за словами менеджерів віконних салонів, дерев'яні декори ТМ DANKE обирають покупці, які прагнуть створити класичний й водночас практичний інтер'єр.

 

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.