Головна сторінка / Новини / Довгоочікувана новинка колекції ТМ DANKE: Lalbero Bianco – білий шик натурального дерева

Довгоочікувана новинка колекції ТМ DANKE: Lalbero Bianco – білий шик натурального дерева

Дотримуючись тенденцій інтер'єрної моди, виробник глянцевих підвіконь ТМ DANKE удосконалила і доповнила свою колекцію стильних декорів новою, абсолютно унікальною для ринку пропозицією - декором Lalbero Bianco. Новинка 2013 року розширює лінійку «дерев'яних» декорів від ТM DANKE та додає колекції вишуканість білого дерева.

Біле дерево підкорює ніжною красою і натуральністю фарб. Природне поєднання матової білосніжної основи та сірувато-кавових прожилок у текстурі дубу освіжає інтер'єр та додає легкості віконному простору.

Декор «Біле дерево» доповнить інтер'єр будь-якого стилю - чи то класика, модерн або кантрі. Це прекрасна альтернатива білим декорам колекції ТМ DANKE: у ньому чистий білий колір прикрашений теплом малюнку натурального дерева.

Підвіконня декору «Біле дерево» є універсальним: його варто рекомендувати і для комплектації традиційних білих пластикових вікон, й, як вишукане доповнення дерев'яних. Ще одна перевага декору - невибагливість у догляді: завдяки текстурованому малюнку на ньому практично непомітний пил.

Декор «Біле дерево» ТМ DANKE - ідеальне рішення, щоб освіжити дизайн вікна, у разі, якщо ви не готові внести більш яскраві кольорові акценти. «Біле дерево» - для тих, хто прагне до натуральності, світла і гармонії в інтер'єрі.

Поекспериментуйте, як декор Lalbero Bianco виглядає в інтер'єрах різних кольорів, скориставшись грою-конструктором «Створи свої світ з DANKE»http://danke.ua/ua/constructor/

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.