Головна сторінка / Новини / Не все те якісне, що блищить! Увага: на ринку з’явилася підробка підвіконь ТМ DANKE

Не все те якісне, що блищить! Увага: на ринку з’явилася підробка підвіконь ТМ DANKE

Спішимо вас попередити: на ринку з’явилася підробка під «DANKE». Ці підвіконня так само мають глянцеве покриття, але на цьому подібність закінчується. Це не DANKE й не «майже те саме, що DANKE». Новинка не витримує жодного тесту якості й не має переваг підвіконь із глянцевим акриловим покриттям DANKE.

По-перше, поверхня цих підвіконь абсолютна не стійка до утворення подряпин й швидко втрачає свій глянцевий блиск. Якщо бажаєте власноруч перевірити якість покриття підвіконня, що вам пропонують, проведіть на тестовому зразку невеликий експеримент: проведіть по поверхні звичайною кульковою ручкою, докладаючи середню силу натиску. Залишиться подряпина! А тепер уявіть, на що перетвориться це підвіконня, якщо прикрасити вікно кімнатними квітами. Квіткові горщики зіпсують глянцеву поверхню буквально протягом місяця. Підвіконня DANKE з легкістю й багаторазово проходить подібні випробування. Завдяки високій якості німецького покриття Elesgo, на поверхні не залишать подряпин ні ручки, ні важкі квіти.

По-друге, підробка під DANKE відрізняється низькою термостійкістю. Унаслідок найменшого зіткнення з тліючим недокурком, на цих підвіконнях залишаються сліди й опіки. Справжнє підвіконня DANKE сигарета, що випадково впала, не зіпсує, він відмінно виглядає навіть через роки експлутациї, розкішний глянцевий декор не вигоряє і не блідне від сонця.

По-третє, запропонований вибір декорів.У лінійці підвіконь-підробок він досить бідний – три варіанти. Тут ви навряд чи щось підберете, якщо захочете встановити підвіконня під дерев’яне або вікно з ламінованого профілю. В колекції ТМ DANKE– 14 декорів, під будь-який стиль інтер’єру та колірне рішення.  

Тільки назва DANKE гарантує справжню якість пластикових підвіконь із глянцевим акриловим покриттям. Звертайте увагу не тільки на блиск! Пам’ятайте: справжні підвіконня ТМ DANKE мають акуратний капінос, що надає подібності до мармурових підвіконь. Конструкція дошки є оригінальною й запатентованою, а це гарантує її міцність і стійкість до деформації. Глянцева акрилова поверхня легко витримує перевірки на зносостійкість. Крім того, ТМ DANKE офіційно надає 10 років гарантії на свої підвіконня.

Будьте уважні й робіть свій вибір усвідомлено! 

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.