Головна сторінка / Новини / Коричневий дуб – благородний декор оксамитового вересня

Коричневий дуб – благородний декор оксамитового вересня

Фаворит золотої осені – декор Lalbero Brunо. Коричневий дуб колекції ТМ DANKE частіше інших замовляли, купуючи вікна у вересні.

«Дерев'яні» декори колекції ТМ DANKE ідеально виглядають з вікнами з натурального дерева та виготовленими з ламінованого профілю.Розкішний у своїй природності малюнка декор Lalbero Brunо абсолютно точно передає багатство текстури натурального коричневого дуба.

Дуб - синонім солідності та престижу, а висока практичність і якість підвіконь DANKE перетворюють декор Lalbero Bruno в довговічне і, безумовно, красиве рішення класичних інтер'єрів.У більшості випадків декор Lalbero Bruno підбирають в тон вікнам і меблям. Таке поєднання сприймається стильно й акуратно. Досить часто пластикові вікна кольору коричневого дуба і декор Lalbero Bruno встановлюють на лоджіях і верандах.

«Теплий і натуральний» дизайн вікна, квіткові вазони і плетені меблі створюють затишну обстановку і атмосферу відпочинку на природі.В інтер'єрі коричневий дуб добре виглядає з червоним та помаранчевим кольорами, болотно-зеленими, королівським синім, золотом і чорним.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.