Головна сторінка / Новини / Новорічний декор вікна: 18 красивих ідей від DANKE

Новорічний декор вікна: 18 красивих ідей від DANKE

Прийшов час створювати атмосферу свята у наших будинках. Вікна - очі оселі, від того, як вони дивляться на навколишній світ, буде залежати настрій у будинку. ТМ DANKE пропонує кілька новорічних підказок, щоб допомогти вам створити святкову атмосферу у квартирі.

Вінки з гілок ялинки чи сосни, дзвіночки та яскраві кульки - неодмінні атрибути Нового року, які дарують радість свята й ідеально підходять для оформлення вікон.

Створімо композицію з ялинових гілок ( за основу можна взяти новорічний вінок невеликого діаметру), кульок, шишок й бантиків. Її рекомендуємо розмістити на плоскому блюді у тандемі зі свічкою або чашею з різними прянощами. Підвіконня можна прикрасити сосновими гілками, а наверх встановити свічки, іграшкових оленів і ялиночку, додавши сніжинок, зірочок, пряників чи будь-якихі нших святкових атрибутів.

 

Найвитонченіший варіант - розвісити новорічні кулі на тонких міцних нитках, так, щоб складалося враження, що іграшки літають у повітрі. Зверху над ними можна прикріпити гірлянду з хвої. Якщо вам подобається яскравість - замість ниток можна додати шовкові стрічки або тонкі пакувальні, якими зазвичай перев'язують подарунки. 

 

 

 

Вітальня

Кімната, де ми зустрічатимемо Новий Рік із друзями і проводитимемо святкові вечори у теплому родинному колі, безсумнівно, вимагає особливої ​​уваги. Звичайно, її головною прикрасою буде новорічна ялинка. Однак, стильно декоровані вікна ще більше перетворять інтер'єр, наповнивши простір новорічним настроєм. На вікна можна повісити вінки й мерехтливі гірлянди, а підвіконня прикрасити букетами з різних природних матеріалів та новорічними композиціями. Не забудьте про свічки! Вони допоможуть створити атмосферу затишку і тепла. Вечорами світло, що буде йти від полум'я свічки і відбиватися утемному склі, додаватиме інтер'єру таємничості й відчуття чарівництва.

 

Кухня

Сама по собі кухня - зазвичай функціонально продуманий простір, в якому немає місця зайвим деталям. Але при творчому підході і тут можна розмістити святковий декор. Задати особливий настрій допоможе посуд новорічної тематики, гірлянди над верхніми шафками, милі прикраси на вікнах і рейлінгах. Повісьте на кухонне вікно оригінальні новорічні фіранки з накрохмалених фартухів із зимовими малюнками і мотивами.

 

Спальня

Тут - найпростіше: постільна білизна, покривало й подушки з новорічною символікою відразу змінять вигляд кімнати. Інтер'єр спальні можна урізноманітнити, задекорувавши мішурою або гірляндою приліжкову лампу, чи поставивши композиції з ялиновими гілочками і свічками та, звичайно, незабувши повісити новорічні кулі над вікном.

 

Дитяча

У дитячих свято панує цілий рік. Тому для створення новорічного настрою у веселих кімнатах наших малюків достатньо додати лише кілька елементів. Найпростішим і недорогим способом у всі часи були сніжинки з паперу. Необхідно лише проявити фантазію і результат буде радувати протягом усіх святкових днів. Досягти ефекту засніжених вікон можна за допомогою зубного порошку і води. Разом з дітьми намалюйте справжню зимову сказу на ваших віконцях. Додайте ще ялинкові прикраси! А ось феї і чарівники, що живуть у казках, можуть розміститися на підвіконні, створюючи враження, начебто вони тільки-но прилетіли виконати найзаповітніше бажання вашого малюка.

 

Довіряйте своєму смаку і уяві - і тоді ваш дім стане душею новорічного свята!

Натхнення вам та святкового настрою!

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.