Головна сторінка / Новини / Декор Marmor Classico - практична прикраса повсякдення

Декор Marmor Classico - практична прикраса повсякдення

Сірий - абсолютно не означає «нудний». Тим більше, коли мова йде про декор Marmor Classico колекції ТМ DANKE. Декор «Сірий мармур» традиційно входить до трійки лідерів продажів. Минулий січень не став винятком.

Секрет популярності декору Marmor Classico простий. По-перше, він - поза часом, як будь-яка класика. Marmor Classico колекції DANKE не відрізнити від підвіконня з натурального сірого мармуру: в ньому ідеально передана і колірна гамма, і химерна текстура каменю. По-друге, унікальне акрилове покриття у рази підвищує практичність підвіконня DANKE в порівнянні з підвіконням з природного мармуру.

І наостанок - універсальність цього декору. Він підходить абсолютно для всіх приміщень. Marmor Classico відмінно виглядає в офісах, покращуючи і облагороджуючи офіційний стиль інтер'єру. Легкий, ненав'язливий і витончений «Сірий мармур», доповнений шторами бежевих відтінків, гармонійно виглядає, як в сучасних, так і традиційних інтер'єрах квартир та будинків.

Дизайнери, в свою чергу, пояснюють: фактично не існує таких фарб, з якими декор підвіконня Marmor Classico не зміг би існувати. Він настільки нейтральний, спокійний і невибагливий, що прекрасно послужить і в спальні, і у ванній, і на кухні, і у вітальні, підкреслює достоїнства інтер'єру, створює необхідний фон і посилює колірні поєднання.

 За даними опитувань менеджерів віконних салонів, Marmor Classico найчастіше вибирають покупці, для яких важлива висока практичність підвіконня і одночасно його презентабельний зовнішній вигляд.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.