Головна сторінка / Новини / Декор Lalbero dell'oro - справжнє золото інтер'єру

Декор Lalbero dell'oro - справжнє золото інтер'єру

Натуральні тони, текстури, природна краса - інтер'єрні тенденції, разом з індустрією краси і стилю, незмінно слідують основним віянням моди. А вона зараз однозначно ставить на природність. Популярний декор березня - Lalbero dell'oro (Золотий дуб) тому підтвердження. 

Як відзначають аналітики ТМ DANKE, останній рік незмінно зростає популярність дерев'яних декорів: світле дерево, венге, темний дуб, червоне дерево ...Благородство фарб, дорожнеча текстури і тепла розкіш золотого дуба завжди виділяють його серед інших порід деревини. Виражений крупний малюнок і глибокі відтінки цієї аристократичної породи абсолютно передані в декорі ТМ DANKE Lalbero dell’oro: ніжні медові відтінки змінюються затишними карамельними. Таке підвіконня добре виглядає в інтер'єрах теплих відтінків охри: солом'яному, кольору жовтої охри, коричневому, золотом, кольору гіркого шоколаду, а так само надає особливий шик приміщенням, які оформлені у салатовому і срібному тонах.

При цьому, завдяки технології виробництва, матеріалам, що використовуються, і запатентованої конструкції, підвіконня Lalbero dell’oro за практичними характеристиками значно перевершує аналог із натурального дерева, зберігаючи десятиріччя свою натуральну золоту красу.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.