Головна сторінка / Новини / Відповіді на найпоширеніші питання про підвіконня DANKE

Відповіді на найпоширеніші питання про підвіконня DANKE

Підвіконня DANKE - Україна чи Німеччина?

Підвіконня DANKE виробляється за німецькою технологією, на німецькому обладнанні, c використанням інноваційної акрилової плівки - ламінату німецької компанії Elesgo. Сам завод-виробник знаходиться в Україні, усі етапи виробництва проходять під уважним контролем наших, українських, фахівців-професіоналів. Тому TM DANKE з усією відповідальністю гарантує якість своєї продукції та оперативно реагує на кожен сервісний випадок.

Підвіконня DANKE - справжня німецька якість, вироблена в Україні, за розумною ціною!


Плівку Elesgo використовують й інші виробники підвіконь. У чому тоді відмінність DANKE?

Незважаючи на використання аналогічного покриття іншими виробниками, підвіконня DANKE є унікальними, завдяки своїй безпечній якості. DANKE виготовляється виключно з первинної сировини, в той час, коли деякі торговельні марки, в цілях економії, використовують для виготовлення підвіконної дошки вторсировину. Небезпека полягає в тому, що визначити, скільки уїї складі було свинцю та інших небезпечних хімічних речовин з самого початку, неможливо, та для їїпереробки ці компоненти додаються знову! Крім того, для подальшого виробництва вже безпосередньо самого підвіконника отриманий склад з вторсировини з'єднують з великою кількістю крейди, яка робить основу крихкою і легко піддається деформації.

Хочете купити безпечне якісне підвіконня, запитайте у менеджера, з чого вироблено те, яке пропонують вам. А краще перед тим, як зробити остаточний вибір, подивіться на сайтах виробників.

Підвіконня DANKE - найбезпечніша якість вищого гатунку!

 

Де придбати підвіконня DANKE?

Купити підвіконня DANKE можна у будь-якому віконному салоні. Якщо в приміщенні магазину ви не бачите фірмового стенду, запитаєте про підвіконня DANKE менеджера. Дуже часто віконні салони розташовуються на невеликій площі, де не вистачає місця для установки вітрин. Однак у всіх торгових точках є демонстраційні зразки, за допомогою яких можна обрати декор і замовити підвіконня DANKE. Компанія, де ви купуєте DANKE, має надати і комплекс послуг з його встановлення.

Перед тим, як придбати підвіконня, обов'язково зверніть увагу на ознаки справжнього DANKE :

- ексклюзивна запатентована конструкція, яка гарантує міцність і стійкість підвіконня,

- акуратний капінос оригінальної форми, що надає схожість з мармуровими підвіконнями,

- офіційна гарантія заводу - виробника 10 років.

Підвіконня DANKE продаються у всіх віконних салонах України!

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.