Головна сторінка / Новини / Komfort Білий дуб - практична краса!

Komfort Білий дуб - практична краса!

Раді представити вам нове підвіконня лінійки Komfort - Білий дуб. Оригінальна новинка разюче відрізняється від інших бюджетних пропозицій. Це перший фактурний підвіконник у цьому ціновому сегменті.

Купити недороге підвіконня означає придбати віконний аксесуар, від якого не чекаєш ні особливої ​​міцності, ні довговічності, ні презентабельного зовнішнього вигляду. Ми кардинально змінили це уявлення. Економ підвіконня Komfort Білий дуб - це вишуканий, практичний і міцний підвіконник за прийнятною ціною.

Надійна основа і незвичайна поверхня

Komfort Білий дуб відрізняється від своїх однокласників бюджетного сегмента за основними базовими критеріями. Вони і визначають унікальність нашої пропозиції:

- в основі підвіконня серії Komfort - тільки первинна сировина, яка не містить небезпечних для здоров'я людини домішок, що входять до складу підвіконь з переробленої вторсировини;

- підвіконна дошка стійка до ударів і зламів. Особливу міцність їй додає запатентована структура ребер жорсткості, яка є новаторською розробкою виробника,

- фактурна поверхня, що імітує дерево, - абсолютна інновація на ринку бюджетних підвіконь. При цьому підвіконня відрізняється високою практичністю: покриття не має мікропор, в які в'їдається бруд. Тому для того, щоб прибрати з поверхні пил або, наприклад, землю, досить його просто протерти, без зайвих зусиль і додаткових засобів очищення. Рекомендуємо подивитися відео на нашому You-tube каналі в плейлисті Komfort.

 - вишуканий декор Білений дуб, який вже котрий рік є одним з найпопулярніших в інтер'єрних рішеннях.

Білений дуб: історія походження

Вважається, що метод вибілювання дуба винайшли креативні естети - італійці. Вони помітили, як під палючими променями перетворюється колір дерев'яних дощок, викинутих на берег морськими хвилями. Природні майстри - солона вода і сонце - створили той самий вишуканий ефект, який і сьогодні закохує в себе буквально з першого погляду. Розкішний декор чудово виглядає в будь-якому інтер'єрі: будь то класика, модерн, оригінальні кантрі або етно. Білений дуб сам по собі є втіленням затишку. В одній з наших статей на сайті ми розповідали, як краще у інтер'єрі використовувати дивовижні візуальні особливості вибіленого дуба.

Білий дуб Komfort - вишукане підвіконня підвищеної міцності в економ-сегменті!

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.