Головна сторінка / Новини / Новинка в колекції декорів підвіконня Komfort!

Новинка в колекції декорів підвіконня Komfort!

Бюджетно не дорівнює не стильно! Лінійка декорів підвіконь економ-класу Komfort - найкраще тому підтвердження. Ми пильно слідкуємо за тенденціям ринку, тому ввели в колекцію актуальний і дуже популярний серед підвіконь середнього і преміум сегментів, декор Матовий.

Це підвіконня класичного білого кольору, але без характерного для декорів серії Komfort блиску.

Матові рішення в інтер'єрі набирають обертів популярності: керамічна плитка, ламінат, кухонні фасади та фасади шаф-купе - всюди сьогодні панує мат. Підвіконня Komfort Матовий буде гармонійно виглядати в будь-якому приміщенні та дополнювати стильні і модні інтер´єри кухонь, спалень, дитячих й віталень.

Нагадаємо, підвіконня серії Komfort є найміцнішими серед виробів економ-класу. Основу вироблено із пластикової дошки з оригінальною фірмовою конструкцією ребер жорсткості, яка забезпечує високу міцність підвіконня при стандартних навантаженнях. Бездоганна надійність і екологічно чиста сировина роблять Komfort кращим рішенням серед підвіконь економ класу.

Рекомендуємо ознайомитися!
8 причин вибрати якісне підвіконня: - пiдвiконня Danke 8 причин вибрати якісне підвіконня:

Настільки звичне, що ми його не помічаємо, до певного часу... Настільки непримітне, що ми про нього навіть не замислюємося, доки не розкриваємо фіранки... Настільки зручне, що ми не уявляємо свій будинок без нього... Підвіконня грає чималу роль в інтер'єрі, а тому повинно бути якісним.